.....

Vaknade lite innan 06 i morse. Helt rastlös när jag vaknade., så stack till gymmet. I eftermiddags va de Dbt igen. Mycket tankar snurrade runt, försöker få in allt i huvudet. Känns som jag hållet på att få nån infektion i kroppen. Är mega trött dygnet runt.
Blir att titta klart på house sen sova . I morgon förmiddag har jag samtal , sedan blir de en runda till A huset. Lär inte stanna där så länge.. Tycker mest de är rörigt där nu sista veckan innan flytten.


StreSS

Den ena stressen efter den andra ..livet pendlar mycket upp och ner...utan dej fina vovve ät jag ingen alla.. Saknar Martin i kväll., han hade fått vara här men mitt dåliga mående tog över... Skjuter upp det .


Söndag kväll

Vissa dagar är bättre än andra och när de jobbiga dagarna är här försöker jag tänka på allt de fina i livet...


Rikare / fattigare

Lite lotter rikare men fattigare i pengar :( helgen har varit lång och seg... Låter sjukt men jag längtar tills i morgon... Måndag och allt är som vanligt igen. En dubbel rex på 6 veckor fick flytta hem till mig. Naken fis fick han heta.. Han har bara lite hår vid nosen. Dizel och wincent ser gigantiska ut när man jämför ... Shit va de växer... Små knubbisar


Helg

Varit och jobbat med tidningen som snart ska va klar , blev sedan en tur till simhallen med se roligaste killarna i Mölndal , Martin och Simon så klart. Fått de att facebooka med och spela Wordfeud , stackars killar. Uppdateringen här är kass, livet är väldigt bra just nu. De mesta flyter på. Ska snart gå om en modul i Dbt känns konstigt att gå till gruppen igen. Men de blir nog bra. Hoppas jag fattar denna gång. Ha en toppen helg alla


RSS 2.0